Детски рождени дни

Един ваучер - стотици преживявания
Продукти 1 до 40 от 40
Подреди по
Избрани филтри ()
Всички филтри
Подкатегории:
3
3
40
3
40
36
2
1
1
7
Филтри
Продукти 1 до 40 от 40
Подреди по
КАК ДА ПОРЪЧАМ ВАУЧЕР ЗА ПОДАРЪК?

Избери ваучер по имейл или принт ваучер в безплатна опаковка

Персонализирай ваучера с име на получател и послание (по желание)

КАК ПОЛУЧАТЕЛЯТ ИЗПОЛЗВА СВОЯ ВАУЧЕР?

Регистрира уникалния код от ваучера си в полето Моят ваучер

Получава сертификат с информация, необходима за резервация на услугата

Детски рожден ден – преживяване

Купи GiftTube ваучер за детски рожден ден

Организирай незабравимо преживяване!

Ти подаряваш – Детето избира темата на партито!

ВИЖ ОЩЕ  

Купи ваучер за детски рожден ден

Сега имаш възможност да купиш ваучер за детски рожден ден от GiftTube. Организирай страхотно преживяване – изненада за любимите малчугани. Разполагаме с опции както за момичета, така и за момчета. Оригинални идеи за подарък за малки и големи. Тематични партита, аниматори, фокусници, костюми под наем.

Разгледай ваучерите и уникалните идеи, които няма да намериш другаде – машина за захарен памук (под наем), партита на музикална тематика, караоке, танци и още. Забавлението е гарантирано с GiftTube! Възползвай се от ваучера за детски рожден ден. Купи на топ цена и невероятно изпълнение на услугата – само от проверени партньори!

Детско парти – организирай незабравимо преживяване

Без значение на каква възраст си, всеки обича да се забавлява на готино парти. Сега имаш възможност да организираш лесно и бързо най-доброто детско парти. Подари подарък на своето дете – преживяване, което ще помни за цял живот. Създай ценни спомени и запечатай момента на изненада със снимки. Покажи, че знаеш как да организираш най-доброто и незабравимо преживяване. Подходящо както за малки, така и за по-големи събирания с близки и приятели.

Организирай детско парти с музика, купон, танци и дори DJ. Накарай децата да се забавляват. Опции за организация на музикален рожден ден, парти с фокусник или професионален аниматор. Аниматорът ще се погрижи всички да се забавляват и настроението да е отлично! Топ цена и лесна покупка с ваучер. 

Искаш уникално детско парти, като никога досега? Направи най-доброто парти за детски рожден ден. С ваучерите на GiftTube организацията отнема едва няколко минути. Работим само с проверени организатори, така че да бъдем сигурни, че всичко ще премине по план! 

Аниматор: Парти аниматор за рожден ден

Наеми професионален аниматор за рожден ден с GiftTube. 

Парти аниматорите за рожден ден имат магическата способност да превърнат всеки повод в най-готиния купон! Довери се на професионалист с опит, който знае как да развесели децата с трикове, игри и закачки. Приготви и камерите, за да запечаташ искрените детски усмивки. Част от професионалните аниматори разполагат и със специални карнавални костюми и маскоти. Те имат цялостна идея за програма, с която никой няма да скучае. Аниматорът ще гледа и радва малките деца, докато родителите отделят време за приказки и разговори. Ако пък искаш самият ти да влезеш в ролята на парти аниматор, можеш да наемеш карнавален костюм за през деня. Просто го облечи и изненадай всички присъстващи детския рожден ден! 

Наеми фокусник за детски рожден ден и празнувай весело!

Най-добрите детски рождени дни са изпълнени със забавни активности – погрижи се да организираш супер парти като наемеш фокусник.

Кой не обича магията? Наеми фокусник за детски рожден ден и празнувай весело! Фокусникът ще изпълнява трикове в специалния ден, с които ще смайва малки и големи. Изненадай рожденика с уникално магическо шоу в специалния ден.

Възползвай се от подаръчен ваучер за фокусник за детски рожден ден – можеш да поднесеш оригиналния подарък както на твоето дете, така и като изненада за приятел. Всички ще се зарадват на изненадата и ще запомнят страхотния ден. Идеята за уникално преживяване е наистина специална и по-интересна от обикновен подарък. 

Организирай най-страхотните детски рождени дни с GiftTube! Топ ваучери на топ цени.

Здравей!
Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас и ще ти отговорим при първа възможност.